Gre za energetsko programiran krožnik za izboljšanje počutja. Le ta odstrani kužnost, viruse in parazite iz vašega energetskega polja. Prav tako očiščuje prostor neugodnih sevanj.

Dotični zaščitni krožnik (-e) uporabljajo tudi nekatera podjetja in med njimi je izkušnja podjetja iz Kranja:

»V podjetju Iskratel smo v oktobru začeli uporabljati zaščito proti obolelosti s Covid19. Sodelavci, ki so dosledno upoštevali navodila glede uporabe zaščite, so ostali zdravi. To nam je omogočilo, da smo še naprej zagotavljali ustrezno število zaposlenih v proizvodnji in tako dosegali željene rezultate. Res je, da smo imeli nekaj obolelih s Covid19, vendar se je kasneje izkazalo, da niso upoštevali navodil za zaščito.«

Jernej Polič, Direktor proizvodnje in tehnologije

Uporaba:

Ob prvi uporabi je priporočljiva izpostavljenost krožniku 10 min. Naprej zadostuje dnevna izpostavljenost od 3-5 min, priporočljivo ob istem času dneva.

Preostali čas je potrebno krožnik imeti v zaščitni vrečki. Zaščitna vrečka ali alu folija ustvarja okoli krožnika Faradayevo kletko in tako krožnik ne deluje na okolico.

Krožnik deluje (ko je vzet iz vrečke) v radiju 5 metrov, vendar je najbolj ugodna uporaba pri dveh metrih od krožnika.

Krožnik je dobro uporabiti na primer: pred odhodom v službo, po prihodu iz službe, po prihodu iz trgovine, v primeru obiskov, po uporabi javnega prevoza, po obiskih javnih prostorov…

Prav tako je priporočljivo krožniku izpostaviti vse artikle, ki so bili prinešeni v naše okolje (hrana, predmeti, uporaba tujih vozil, oblačila,…). V tem primeru je lahko krožnik v uporabi tudi dlje (pod pogojem, da v okolici ni ljudi).

Opozorila:

Uporaba ni dovoljena za osebe s srčnim spodbujevalnikom. Osebe z elektronsko inzulinsko črpalko izdelek lahko uporabljajo, ko inzulinska črpalka ni priključena ali aktivna.

 

Izdelek ja že na voljo v naši spletni trgovini (zgoraj tretji zavihek: Izdelki)