Energetska škatla z informiranimi kamni – za očiščenje cele hiše

Energetska škatla z informiranimi kamni – za očiščenje cele hiše

Vemo, da energetski pretok blokirajo močna škodljiva zemeljska, astralna, tehnična in tudi sevanja predmetov v bivalnih prostorih ali na delovnem mestu. Na nas škodljivo vplivajo tudi blodeče duše pokojnikov, ki ostanejo v prostorih (odpiranje vrat, koraki, prižiganje luči, …). Vse te negativnosti transformiramo (razgradimo) z informiranimi kamni v tej škatli. Ta škatla vam prostore očisti in napolni z vitalno energijo.

UPORABA: na sredino hiše ali stanovanja (diagonalno) postavimo škatlo, v kateri so informirani kamni, jo odpremo (s tem se aktivira) in pustimo pri miru 48 ur. Čez 48 ur škatlo nesemo ven ter njeno vsebino stresemo v tekočo vodo (potok, reka). Prazno škatlo prinesemo nazaj domov in jo postavimo v predprostor, kjer jo tudi pustimo, saj nam očisti še stvari, ki jih vsakodnevno sami ali kdo drug prinese domov.

OPOZORILO: nekaj dni je lahko počutje v očiščenih prostorih tudi slabše kot dotlej.

Škatla za očiščenje cele hiše (do velikosti cca. 16 x 10 x 7 m), meri: cca. 19 x 13 x 7 cm (če je objekt večji je potrebno sorazmerno dodati število škatel z informiranimi kamni).

Cena: 200,00