Kvantni krožnik – odstranjuje kužnost, viruse in parazite iz energetskega polja

Kvantni krožnik – odstranjuje kužnost, viruse in parazite iz energetskega polja

Gre za energetsko programiran krožnik za izboljšanje počutja. Le ta odstrani kužnost, viruse in parazite iz vašega energetskega polja. Prav tako očiščuje prostor neugodnih sevanj.

Uporaba:

Ob prvi uporabi je priporočljiva izpostavljenost krožniku 10 min. Naprej zadostuje dnevna izpostavljenost od 3-5 min, priporočljivo ob istem času dneva.

Preostali čas je potrebno krožnik imeti v zaščitni vrečki. Zaščitna vrečka ali alu folija ustvarja okoli krožnika Faradayevo kletko in tako krožnik ne deluje na okolico.

Krožnik deluje (ko je vzet iz vrečke) v radiju 5 metrov, vendar je najbolj ugodna uporaba pri dveh metrih od krožnika.

Krožnik je dobro uporabiti na primer: pred odhodom v službo, po prihodu iz službe, po prihodu iz trgovine, v primeru obiskov, po uporabi javnega prevoza, po obiskih javnih prostorov…

Prav tako je priporočljivo krožniku izpostaviti vse artikle, ki so bili prinešeni v naše okolje (hrana, predmeti, uporaba tujih vozil, oblačila,…). V tem primeru je lahko krožnik v uporabi tudi dlje (pod pogojem, da v okolici ni ljudi).

Opozorila:

Uporaba ni dovoljena za osebe s srčnim spodbujevalnikom. Osebe z elektronsko inzulinsko črpalko izdelek lahko uporabljajo, ko inzulinska črpalka ni priključena ali aktivna.

 

Cena: 120,00