Zdravljenje

Alternativna, unikatna in edinstvena metoda zdravljenja z bioenergijo.

Prvi obisk

Ob prvem obisku se opravi diagnostika brez dotikov, kjer se samo s pogovorom in nihalom ugotovi vaše zdravstveno stanje. Pri tem pregledu se ugotovijo vzroki bolezni, odpravijo se duhovne in čustvene blokade ter se aktivira samozdravljenje organizma. Pri tem prvem obisku organizem pridobi določeno »kodo«, s katero se kasneje polni na energetskih krogih. Vsi nadaljnji obiski potekajo v tako imenovanih krogih energetskega zdravljenja točno določen čas na točno določenem mestu.

Energijo, ki jo dobite pri prvem obisku, telo v tednu dni porabi za obnovo, zato dobite naslednji termin za obisk krogov od 5 do 7 dni po pregledu. Drugi obisk na krogih je 7 dni kasneje, tretji obisk 14 dni za drugim, četrti pa od 14 do 21 dni za tretjim. Že pri naročanju se da ugotoviti, komu se sme pomagati in bo zdravljenje posledično uspešno in komu ne! To je odvisno od bremen, ki jih ima človek iz prejšnjih življenj ali pa kot posledice negativnega odnosa do sebe in drugih v tem življenju – to je duhovna karma. Celična ali družinska karma pa je običajno mogoče očistiti.

Vaše zdravstveno stanje tekom zdravljenja spremljamo in obiske prilagajamo glede na posameznikove potrebe. Pri vseh je čas zadrževanja na krogih enak, čemur sledi enotni 2 minutni presledek, saj organizem sprejme toliko energije, kolikor jo potrebuje. Opozarjamo vas, da se datumov, ki jih dobite napisane na kartončkih striktno držite, sicer je možen enodnevni zamik pri tretjem ali četrtem obisku. A to naj bo res samo, kadar na termin ni možno priti. Spremembo obvezno predhodno sporočite po telefonu!

Od vašega resnega odnosa je odvisen uspeh zdravljenja!

Postanimo odgovorni za svoje zdravje

Postati odgovoren pomeni, da moram svojo naravnanost, svojo zavest dvigniti na višjo raven zavedanja.

Dobili boste tudi priročnik za interno uporabo, preberite ga in ga začnite uporabljati! Priporočamo vam tudi knjigo (sicer v hrvaškem jeziku), ki jo je napisal Kevin Trudeau z naslovom PRIRODNI LIJEKOVI ZA KOJE »ONI« NE ŽELE DA VI ZNATE, izdano pri založbi VBZ D.O.O. Zagreb in natisnjeno v Ivančni Gorici. Podatke dobite tudi na internetu! Knjiga govori o stranskih učinkih zdravil.

Opozorilo: Zadrževanje znotraj energetskih krogov brez nadzora je lahko zelo nevarno za vaše zdravje!

Bolezen je samo disfunkcija organizma

Zaradi blokade energetskih centrov (čaker), pride do disfunkcije. Energetski pretok blokirajo mrtve ali nerojene duše, lahko pa so prisotne čustvene travme, strahovi, jeza, poškodbe…

Pri nas vedno poiščemo vzroke, zato smo uspešni pri zdravljenju – brez kemije.

CENIK ZDRAVLJENJA

Prvi pregled in terapija odrasli120 eur
Prvi pregled in terapija otroci (do 10 let)50 eur
Obisk osnovnih energetskih krogov50 eur
Obisk dodatnih energetskih krogov30 eur
Osebna zaščita50 eur
Energetsko čiščenje za stanovanje100 eur
Energetsko čiščenje za hišo200 eur